Whisky entertainment avond bij Roel en Ria Herfkens

Whisky entertainmentavond bij Slijterij Herfkens te Heerde

Roel en Ria hebben Henri Goossen kunnen strikken om voor hun een gezellige entertainment avond te verzorgen. Een avond in het teken van whisky, gezelligheid en veel humor.  

Zakdoeken mee noodzakelijk!!


Deze avond wordt gehouden op zaterdag 27 september a.s.

locatie "De Spikke", Stationsstraat8 te Heerde

kaarten verkrijgbaar in de winkel of via de mail info@herfkens-slijterijen.nl

kosten  25,00 p.p.Slijterij Herfkens genomineerd
als Slijterij van het Jaar 2013
Het zijn spannende weken voor team Herfkens van Slijterij Herfkens. De drankenspeciaalzaak in Heerde heeft wederom een nominatie veroverd voor de titel Slijterij van het Jaar. De afgelopen weken zijn experts in ondernemerschap het land in getrokken om zelfstandige slijters te beoordelen op vakkennis, assortiment, gastvrijheid en service, kortom: klantgericht ondernemerschap. Uit rond de honderd potentiële kandidaten heeft het panel van deskundigen tien specialisten geselecteerd die genomineerd zijn voor de eervolle titel.Onderzoek toont aan dat een goed glas wijn, bier of gedistilleerd bijdraagt aan geestelijk en lichamelijk welzijn, mits natuurlijk verstandig en met mate genoten. De goede slijter weet daar alles van, en heeft een grote variatie aan mooie dranken in de winkel waarvan het goed genieten is.

De inwoners van Heerde en ruime omgeving weten de weg naar de speciaalzaak van familie Herfkens goed te vinden als ze iets lekkers te drinken in huis willen halen, voor een gezellig samenzijn in de tuin, voor een familiebijeenkomst, voor een etentje met vrienden, voor een verjaardag of een examenfeestje, of gewoon voor hun eigen plezier. Ze treffen in de zaak niet alleen een onafzienbaar assortiment aan, maar ook een ondernemer die met raad en daad helpt bij een verantwoorde keuze die geheel voldoet aan de wensen van de klant.

Prestige
De titel Slijterij van het Jaar heeft groot prestige in de Nederlandse drankendetailhandel. Hoofddoel van het concours is vooral de veelzijdige kwaliteit van de slijtersbranche in de schijnwerpers te zetten. Om tot een ‘long list’ van onderscheidende slijters te komen, voert de organisatie een peiling uit onder de mensen uit het vak die met grote regelmaat in contact staan met de ondernemers in de drankendetailhandel. De tien genomineerden op de ‘short list’ worden bezocht en kritisch beoordeeld op punten als verzorgingsgebied, uiterlijk van de zaak, entree, winkelinrichting, klantbenadering, personeel en assortiment.

Erkenning
De zorvuldige en strenge selectieprocedure maakt het voor de ondernemer een grote eer de titel te behalen. Nog belangrijker is dat de klanten weten dat ze niet voor niets hun mooie dranken juist in déze zaak kopen: hier staan vakmanschap en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Begin september wordt op de vakbeurs Dranken Pakket Expo in Houten bekendgemaakt wie zich Slijterij van het Jaar 2013 mag noemen. Alleen al de nominatie is een erkenning voor het succes van de ondernemer.

20 jaar Topslijter Herfkens
HEERDE- Roel en Ria Herfkens zijn twintig jaar geleden Slijterij Herfkens begonnen aan de Klapperdijk in Wapenveld. “We zijn begonnen met een heel klein winkeltje van 25 m2”, vertelt Roel. Voordat hij de stap naar een eigen zaak nam, was hij al 15 jaar werkzaam bij Gall&Gall in Ridderkerk. “Als bedrijfsleider. Ik ben daar op mijn 18e begonnen. Na zoveel jaar had ik gezien hoe het wel, maar ook hoe het beter kan.” Via via wist hij dat er in Wapenveld geen slijterij zat. “Het was een zogenaamde blinde vlek op de kaart.” Het eerste jaar reisde Roel vanuit Ridderkerk steeds op en neer. “Mijn baas had aangegeven dat ik altijd terug kon komen, dus wilde ik eerst die binding houden.” Maar de slijterij bleek een schot in de roos, ze verhuisden zelfs naar een groter pand aan de overkant. “Daar hadden we een winkel en een woning inéén.”In het huis wonen ze nog steeds maar met de zaak in Wapenveld zijn ze gestopt. “We zijn in 2007 met de winkel nog verhuisd naar een pand aan de Klapperdijk 28E onder de Verbinding in het centrum maar daar hebben we in 2010 de deuren gesloten.”

In 1998 nam het echtpaar de zaak van Hein Vorderman aan de Dorpsstraat 51 in Heerde over. “Alleen de winkel in Wapenveld zorgde niet voor genoeg bestaansmogelijkheden. Hein Vorderman wilde graag afbouwen dus kwam hij bij ons in loondienst.” In 2007 heeft Roel het oude pand laten slopen en is er een nieuwe gebouw met appartementen gezet. “Maar nu is het wel genoeg. Ik ben 55 jaar en ik wil het nog blijven doen zolang ik gezond ben. De winkel oogt goed; dat vind ik heel belangrijk. Ik doe elke dag wat ik kan. Iedere dag probeer ik 100% te geven. Meer dan mijn best kan ik niet doen. De klant staat bij ons altijd voorop”, aldus Roel. Als kracht van zijn winkel noemt hij service, kwaliteit en vakkennis. Speciaal vanwege het 20- jarig bestaan organiseert de Topslijter een feestelijke dag op zaterdag 2 juni compleet met doedelzakband en roséproeverij. “En er zijn leveranciers die het ondersteunen. We willen onze klanten verwennen.” Het jubileum wordt tevens gevierd met wekelijks aanbiedingen die in de krant worden gepubliceerd. Dus hou de advertenties in de gaten.
 
Nieuw in het assortiment
Veel vraag naar alcoholvrije producten heeft er voor gezord dat wij ons assortiment alcoholvrije wijnen hebben uitgebreid met het merk Vini Vici.
Deze wijnen zijn verkrijgbaar in chardonnay, rosé en cabernet sauvignon.
Er zijn ook twee nieuwe sparkle wijnen alcoholvrij.

Ook hebben wij een alcoholvrije whisky in ons assortiment opgenomen met de naam Whissin, deze wordt gebotteld in Spanje.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze winkel .