Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Herfkens
Dorpsstraat 51
8181 HN HEERDE

Openingstijden

Ma: 13.30 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 18.00 uur
Zo: gesloten

Slijterij Herfkens úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Cherry Marnier

(0,0 / 5)
Cherry Marnier
Grand Marnier is een likeur, voor het eerst gemaakt in 1880 door Alexandre Marnier-Lapostolle. Het is een soort triple sec, gemaakt van een mengsel van cognac, gedistilleerde essence van sinaasappel en andere ingrediënten.

De cognac die Grand Marnier gebruikt, komt uit het gebied van de Grande en Petite Champagne, een streek ten noorden van Bordeaux. In het hart van deze regio ligt het Château de Bourg, eigendom van de familie Marnier-Lapostolle. Hier selecteert Grand Marnier de fijnste cognacs. De cognacs die voor Grand Marnier worden geselecteerd zijn minimaal drie jaar gerijpt. Hieruit wordt een unieke cognac samengesteld die naar Neauphle-le-Château wordt vervoerd. De gedroogde sinaasappelschillen worden op stoom gestookt om een optimale geur te verkrijgen. Vervolgens wordt dit Caribische distillaat samen met suikersiroop aan de cognac toegevoegd. De esprit vermengt zich langzaam en minutieus met de cognac. Uiteraard onder toeziend oog van de 'master distiller' van Neauphle-le-Château. Ten slotte wordt dit product opgeslagen in grote eikenhouten vaten. Deze 'mariage' neemt zes tot acht maanden in beslag. Het resultaat is de Grand Marnier Cordon Rouge. Een warme, rijke, amberkleurige likeur voor vele momenten geschikt.
Cherry Marnier is kort gezegd Grand Marnier op basis van Turkse Morello kersen in plaats van sinaasappels en is uiterst zeldzaam.
€ 29,95
Fles
Plaats in winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Frankrijk
Flesinhoud
70 CL
Alcoholpercentage
24% vol
Soort likeur
Fruitlikeur
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review