Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Herfkens
Dorpsstraat 51
8181 HN HEERDE

Openingstijden

Ma: 13.30 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 21.00 uur
Za: 09.00 - 18.00 uur
Zo: gesloten

Slijterij Herfkens úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Feest bij Slijterij Herfkens te Heerde

2017.jpegvrijdag 24 maart 2017 11:14Slijterij Herfkens viert in 2017 het 25-jarig bestaan. Om dit te vieren organiseren we een grote proeverij op 8 april aanstaande. Inschrijven kunt u direct hier of natuurlijk gewoon bij ons in de winkel.

Slijterij Herfkens viert 25-jarig jubileum

Voor Roel en Ria Herfkens is 2017 een ‘kroonjaar’: de winkel bestaat op precies 8 april 25 jaar, Roel viert dit jaar zijn 60ste verjaardag en samen zijn ze aan het eind van het jaar 35 jaar getrouwd. Genoeg redenen dus om van 2017 een feestelijk jaar te maken. De grote viering van het 25-jarig jubileum vindt plaats op zaterdag 8 april met een grote proeverij in de Spikke. Diverse leveranciers presenteren hun eigen producten, zoals Hooghoudt, Onder de boompjes, (gedistilleerd), Vinee en Goessens (wijn) en Fourcroy (port).

"Toegangskaarten a 5 euro zijn vanaf heden in de winkel verkrijgbaar. Aan ieder toegangskaartje zit een lotnummer gekoppeld waarmee prijzen te winnen zijn. De prijzen worden tijdens de proeverij in De Spikke bekendgemaakt. De aanwezigen ontvangen na afloop een goedgevulde goodiebag."

“Met deze proeverij kunnen we laten zien wat we te bieden hebben”, aldus Ria. Daarnaast heeft Slijterij Herfkens dit jaar iedere maand een jubileumaanbieding die worden aangekondigd in de winkel, op de Facebookpagina en in advertenties in de lokale krant(en).

Meer historie

Het jaar 2012 was ook een bijzonder jaar, we zijn uitgeroepen tot Beste Slijter van het Jaar en we vierden gelijktijdig het 20-jarig jubileum van de winkel. Nu zijn we in de gelukkige omstandigheid om het 25-jarig bestaan te mogen vieren. Dat is best bijzonder, vooral in deze branche. En dat laten we niet zomaar voorbij gaan. Terugkijkend op de afgelopen 25 jaar spreekt Ria van een roerige tijd. “Er is een hoop gebeurd in de slijterijbranche. Het is een branche die onder druk staat. We kregen te maken met accijnsverhoging, de leeftijdsgrens en de borrelshops (interne slijterij in een supermarkt). Dat betekende voor ons veel knokken. We hebben ons nog meer moeten onderscheiden en specialiseren op betere producten. En dat is toch goed gelukt. Met ons brede assortiment – we hebben hiervoor de ruimte - kunnen we voldoen aan de wensen van de klant. We trekken mensen van heinde en verre. Dit alles zorgt ervoor dat het vak leuk blijft. Het is mooi om klanten kennis te laten maken met veel betere producten want er is meer dan de standaard producten.

Wat brengt de toekomst voor Roel en Ria?

“Dat is moeilijk te zeggen. Komt er weer een accijnsverhoging, wat gebeurt er met de leeftijdsgrens? Wij dansen mee op de golven van de economie. De laatste jaren hebben we laten zien dat we goed kunnen zwemmen. We hopen nog een aantal mooie jaren in goede gezondheid en vol enthousiasme te mogen vertoeven in onze “snoepwinkel voor volwassenen”. Wilt u op de hoogte blijven van de acties? Schrijfu dan hier in voor onze nieuwsbrief en like onze facebookpagina.

« Terug